

Meeting agenda

Meeting name	Borumba Pumped Hydro Project - Stakeholder Reference Group regular meeting	
Location	Queensland Hydro Project Office 6 Imbil Island Road, Imbil Queensland	
Date and time	Tuesday 27 February 2024, 1:00pm – 4:00pm	
Attendees	Borumba Stakeholder Reference Group members	

Agenda

Time	Agenda item	Presenter
1:00pm	Welcome and introductions (10 mins)	Leisa Prowse
1:10pm	Project Update (20 mins)	Leah McKenzie
	Works underway	
	 Upcoming Works 	
	 Current and Upcoming Tenders 	
1:30pm	Approvals Update (30 mins)	
	 Exploratory Works approvals 	Nirvana Searle
	 Main Works approval milestones 	Nirvana Searle
	 Draft Terms of Reference for EIS 	OCG
2.00pm	Engagement Update (10 mins)	
	 Focus Groups 	Julie Spencer
	 Community Engagement 	Cindy Thomas
2:10pm	Break (10 mins)	ALL
2:20pm	Workshop – Community Benefits Framework (90 mins)	Julie Spencer
		Brooke Williams
3.50pm	Wrap up (10 mins)	
	Member Survey	Leisa Prowse
4:00pm	Meeting close	Leisa Prowse