

Meeting Agenda

Meeting name	Borumba Stakeholder Reference Group – transmission sub-group meeting	
Location	The Australian Institute of Country Music, 26 Channon Street, Gympie	
Date and time	11 November, 12:00 pm to 2:00 pm	
Attendees	Queensland Hydro representatives, Powerlink representatives, nominated stakeholders	
Meeting purpose	The purpose of this meeting is to engage with stakeholders to introduce and discuss the corridor options for the two transmission connections of the Borumba Pumped Hydro Project.	
	This meeting is part of the ongoing stakeholder engagement program for the Borumba Pumped Hydro Project and associated transmission connections.	

Agenda

Time	Agenda item	Presenter	Duration
12:00 pm	Introduction and housekeeping	Queensland Hydro	5 mins
12:05 pm	 Queensland Hydro and Powerlink Powerlink's role on the Borumba Pumped Hydro Project How Queensland Hydro and Powerlink will work together 	Powerlink Queensland Hydro	10 mins
12:15 pm	 Transmission sub-group Purpose, roles, and responsibilities Interaction between transmission sub-group and Borumba Stakeholder Reference Group 	Queensland Hydro	10 mins
12:25 pm	Transmission ConnectionsOverview and scopeStakeholder Q&A	Powerlink	15 mins
12:40 pm	Woolooga connectionCorridor optionsStakeholder Q&A	Powerlink	35 mins
1:15 pm	Tarong/Halys connectionCorridor optionsStakeholder Q&A	Powerlink	35 mins
1:50 pm	Outline next steps and Q&A	Queensland Hydro	10 mins
2:00 pm	Meeting close		